Имаме множество сигнали за запориране на пенсии заради задължения и

...
Имаме множество сигнали за запориране на пенсии заради задължения и
Коментари Харесай

Омбудсманът: Учители на първи клас не искат да си пускат камерата. Как ще учат децата ни да пишат?

Имаме голям брой сигнали за запориране на пенсии поради отговорности и частни правосъдни реализатори. По време на пандемията жителите останаха без приходи, без работа, а банките и ЧСИ би трябвало да проявят схващане. Това съобщи пред Българска национална телевизия омбудсманът.

Хората остават без пари, все пак усилват цената на водата. По-високата цена не се отразява на качеството на водата. Няма изгоди за жителите. 60-70% е загубата на вода в страната, а това се поема от жителите, разяснява омбудсманът.

Вчера предизвиках онлайн среща, в която просветителният министър дава отговор на цивилен и наставнически въпроси за отдалеченото обучение. Няма ревен достъп до обучение. Децата със специфични потребности и увреждания са мощно наранени от онлайн образованието, разкри Ковачева.

Вчера имахме сигнал, че учители на първи клас не си пускат камерата, с цел да не им се нарушава персоналното пространство. Как се допуска, че тези хора ще учат децата ни да пишат? Не единствено, че преподавателите би трябвало да са с включени камери, само че и да пишат на дъска, безапелационен бе гражданският бранител.

Онлайн образованието изсветли дългогодишни просветителни проблеми, заяви Диана Ковачева  Диана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 година Завършила е право в Софийския университет " Св. Климент.

Питам, в случай че семейство с две деца, което не е обществено едва и не дава отговор на аршин за подкрепяне, и двамата родителя работят онлайн, то те би трябвало да имат 4 устройства. Е, по какъв начин тези фамилии ще си разрешат четири преносимия компютър, с цел да учат децата им, попита омбудсманът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР