Имаме много сериозни намерения за инвестиции в Кабо Верде в

...
Имаме много сериозни намерения за инвестиции в Кабо Верде в
Коментари Харесай

Борисов: Имаме намерения за инвестиции в Кабо Верде

" Имаме доста съществени планове за вложения в Кабо Верде в областта на бизнеса, изключително в областта на туризма ", съобщи министър председателят Бойко Борисов след среща с премиера на Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва.

" Голям интерес има в ИТ бранша, България е водеща и приета в това отношение, както и в областта на ръководство на туризма ", уточни той.

" В момента в България има студенти от Кабо Верде, надяваме се повече студенти да приключват висшето си обучение в България ", уточни Борисов, представен от Агенция " Фокус ". „ Кабо Верде има доста близки връзки с Европейски Съюз и ЕНП ", изясни Бойко Борисов.

" Би било прелестно България да бъде добър модератор и медиатор в идващите месеци, тъй като ще има много събития сред Европа и Кабо Верде в границите на годината ", сподели още Борисов.

" Бихме желали да работим в посока на привличане на повече вложения от България. Заинтересовани и отворени сме да приемем български вложители в разнообразни сфери, изключително в областта на туризма ", сподели от своя страна министър председателят на Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва.

„ Предлагаме непоклатимост, доверие и предвидимост, тъй че е доста невисок рискът за хората, които решат да влагат в страната ни. Други европейски страни към този момент влагат в Кабо Верде и реализират облага ", сподели още той.

„ Туризмът съставлява 25% от Брутният вътрешен продукт на Кабо Верде, имаме годишно повишаване с към 20% ", посочи той. „ Кабо Верде се подготвя да действа като трамплин за европейските страни към Африканския континент, за европейски бизнес вложения ", съобщи министър председателят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР