Имаме много сериозен проблем с функционирането на българската държава. Избори

...
Имаме много сериозен проблем с функционирането на българската държава. Избори
Коментари Харесай

Костадинов: Няма да подкрепим този кабинет, но няма да подкрепим и всеки друг

" Имаме доста сериозен проблем с действието на българската страна. Избори непременно ни доведоха до това плачевно положение ", съобщи водачът на " Възраждане " костадин Костадинов по време на дебатите за ново постоянно държавно управление, излъчено от ГЕРБ-СДС.

" Не чух думите " самостоятелност ", " независимост ", " народна власт ". 32 години след първите избори в България леко и незабелязано превърнахме изборите в опасност. Те са опасност единствено за тоталитарните режими ", сподели той.

" Ние няма да подкрепим този кабинет без да разясняваме личностите или детайлите в него. Политиките, които ни предлага господин Габровски не са тези, които бихме подкрепили. Имаме съществени и непреодолими вътрешно и външнополитически разминавания, което няма нищо неприятно. Лошото е, че разговорът се изроди в диалог сред глухи, които не се схващат ", разяснява Костадинов и напомни решението на пленума на Българска комунистическа партия, който взема решение България да стане 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики с претекстове за самостоятелност и национална сигурност.

Той съобщи, че " Възраждане " няма да поддържа и друго държавно управление препоръчано в границите на това Народно заседание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР