„Имаме много работа. С вотове на недоверие няма да стане.”

...
„Имаме много работа. С вотове на недоверие няма да стане.”
Коментари Харесай

Проф. Гечев, БСП: Имаме много работа. С вотове на недоверие няма да стане

„ Имаме доста работа. С вотове на съмнение няма да стане.” Това сподели пред публицисти проф. Румен Гечев от Българска социалистическа партия на влизане в Народното събрание.

По думите му няма стопански причини за събаряне на държавното управление, причините на опозицията са политически.

„ Ние не сме изпратени да си играем на вотове на доверие и съмнение, ние сме изпратени да вършим работа в полза на българския народ,” безапелационен е Гечев.

Колегата му Ирена Анастасова добави: „ Емоцията не е подбудена от това дали Българска социалистическа партия ще е във властта. Ние сме обезпокоени, че в случай че падне държавното управление и не се гласоподава на второ четене бюджетът, няма да можем да подкрепим хората в тежката обстановка, в която се намират в този момент. "

Българска социалистическа партия не търси поддръжка от други депутати по отношение на гласуването на вота, разяснява още тя и напомни, че мандатоносител е Политическа партия.

„ Дали е редно и морално да се беседва с хора, които могат да поддържат държавното управление в този миг, както и бюджета на второ четене, считам, че е редно и морално. Не от позиция на партийното строителство, а от позиция на оцеляването на хората.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР