Имаме много причини да очакваме The Good Nurse с нетърпение.

...
Имаме много причини да очакваме The Good Nurse с нетърпение.
Коментари Харесай

Джесика Частейн срещу сериен убиец в The Good Nurse

Имаме доста аргументи да чакаме The Good Nurse с неспокойствие. Първата несъмнено са двамата артисти в основните функции - Джесика Частейн и Еди Редмайн, от които не чакаме посредствени осъществяване. Втората е режисьорът - Тобиас Линдхолм, който беше виновен за сюжета на " Още по едно " с Мадс Микелсен.

" Още по едно " се придвижва в Холивуд

Какво знаем за новата версия на кино лентата

И най-много The Good Nurse е основан на същинската история на един необикновен сериен палач.

Чарлз Кълън (Редмайн) е сестра в болничното заведение, където стартира работа и Ейми Лугрен (Частейн). Двамата се сближават, тъй като са еднообразно скромни, ненатрапчиви и експерти в работата си.

Когато обаче в болничното заведение идва полиция, с цел да разпита личния състав по отношение на подозрителната гибел на пациент, Ейми стартира да подозира сътрудника си. В реалност, откакто е задържан, Кълън признава, че е умъртвил 40 свои пациенти със смъртоносни дози разнообразни медикаменти. Полицията подозира, че броя на жертвите му е доста по-голяма - към 400.

От Vanity Fair, които разполагат с извънредни фрагменти от кино лентата, оповестяват, че Джесика Частейн и Еди Редмайн са се срещнали и разговаряли с същинската Ейми. Редмайн обаче е избрал да не контактува с Кълън, който излежава 17 доживотни присъди в пандиза на Ню Джърси.

Премиерата на The Good Nurse се чака тази есен по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР