"Имаме много неща да подобряваме, за да останем до края

...
"Имаме много неща да подобряваме, за да останем до края
Коментари Харесай

Фавр категоричен: Ще се опитаме да останем в битката за титлата

"Имаме доста неща да подобряваме, с цел да останем до края съперници на Байерн ", съобщи старши треньорът на Борусия Дортмунд Люсиен Фавр преди неделната среща с Фрайбург като посетител в Бундеслигата.

"Няма състезател, който да поддържа високо равнище през целия сезон ", отговори треньорът на въпрос за капитана си Ройс и добави: "И постоянно би трябвало да имате поради, че той не направи пълноценна подготовка. "

Контузиите в тима към момента тормозят треньора и той ще бъде лишен от Лукаш Пишчек и Ашраф Хакими за неделното посещение поради мускулни контузии.

А Дан-Аксел Загаду отпадна от групата поради болки в коляното.

Добрата вест за Борусия е, че нападателят Максимилиан Филип тренира обикновено от 10 дни насам. Той се подложи на цялостни натоварвания в последните 3-4 дни и към този момент не усеща болки в коляното, до момента в който Рафаел Герейро и Кристиан Пулишич се под въпрос и на следващия ден ще бъдат тествани от кондиционния треньор.

"Фрайбург постоянно е бил доста добре проведен тим, играчите покриват голяма част от терена и добре се нареждат ", предизвести Люсиен Фавр.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР