Имаме много добри предпоставки да влезем в Шенген до края

...
Имаме много добри предпоставки да влезем в Шенген до края
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Евродепутатът Радев с голяма новина за България: До края на годината…

„ Имаме доста положителни предпоставки да влезем в Шенген до края на годината. В момента имаме невиждана поддръжка от европейските институции в лицето на Европейския парламент и Европейската комисия. “ Това съобщи през днешния ден в Русе евродепутатът Емил Радев (ЕНП/ГЕРБ), който дружно с сътрудника си Андрей Новаков откри взаимен информативен офис в центъра на града, съобщи ПИК.

По думите на Радев към този момент имаме поддръжката и на Германия – една от страните, която дружно с Холандия имаше запаси по приемането на страната ни в Шенгенското пространство. Радев изясни, че през последните три месеца са направени доста действителни крачки в тази посока – влизане във визовата електронна система и в единния калкулатор на страните-членки на Шенген, с което престоят в България се регистрира като престой в Шенгенското пространство.

Евродепутатът взе отношение и по Истанбулската спогодба. Той уточни, че това е спогодба, която пази християнските полезности, тъй като е срещу половото осакатяване на дами, убийствата на достойнството, домашното принуждение. В нея няма текстове, които по някакъв метод вкарват трети пол, еднополови бракове, еднополово общуване, добави Радев. Според него нервността към тази спогодба е огромна, а в това време никой по никакъв метод не се пробва да вкара несвойствени за нашето общество връзки.

„ Съвсем обикновено е по този начин, както Полша и Испания са създали, да се подпише една декларация към конвенцията, в която ясно да се каже, че дефинициите като брак, пол, общуване, са според конституцията и законодателството в България “, е мнението на евродепутата.

Андрей Новаков пък взе отношение по направените три разновидността за ново райониране на страната. По думите му Русе е водач в Северния централен регион и няма мотив за безпокойствие този статут да му бъде лишен. Новаков увери, че като евродепутат ще направи всичко допустимо да се обезпечи еврофинансиране за значими инфраструктурни планове за района, какъвто е Дунав мост 3.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР