Имаме консистенция на резултатите. На мен ми прави удоволствие да

...
Имаме консистенция на резултатите. На мен ми прави удоволствие да
Коментари Харесай

Проф. Петров за коронавируса: Трябва да се действа според ситуацията

Имаме консистенция на резултатите. На мен ми прави наслаждение да видя, че няма крайности в която и да е посока съгласно статистиката. Направихме се всички на епидемиолози, без да разбираме от това. Това съобщи проф. Иво Петров, съгласно който страни като България, Хърватия и Словения са запазили живота на жителите си.
На въпрос не следва ли крепко да се мре, Петров отговори, че съгласно него като здравеопазна система се опазили нещата. „ Не можем да останем оазис – даже да се бяхме затворили, отново щяхме да получим инфектирани след отварянето ”, разяснява професорът.
Попитан дали е вярна държавната политика всеки самичък да се пази и по този начин да пази другите, отговорът на Петров е, че е срещу тотално затваряне. " Трябва да се работи съгласно обстановката ", съобщи Петров пред Нова телевизия. Според него, нещата със здравната ни система са сносно.
Според професора, статистиката на дейните случаи и нарастването им не би трябвало да ни тормози, тъй като не се трансформира значимо броят на тежките и смъртните случаи. " 50% от нас са безусловно неподатливи на вируса ", уверен е той. " Популацията на прилепите починала ли е? Човешката популация няма да загине ", добави Иво Петров.
Проф. Петров е сигурен, че към този момент знаем доста повече за вируса, подобрили сме доста методите на лекуване, само че той не е по-лек. И прикани да не се вършим всички на епидемиолози, откакто беше питан за прогнозата на математика проф. Николай Витанов от Националния действен щаб, че може да стигнем до петцифрено число нови инфектирани дневно. Прогнозата на Витанов е в така наречен най-лош сюжет на развиване.
Още: " Сериозно намаляване на случаите на ковид у нас, само че процентно нищо не се трансформира "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР