Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е написано какво трябва

...
Имаме коалиционно споразумение, в което ясно е написано какво трябва
Коментари Харесай

Борисов с горещ коментар от Брюксел за поредния трус при Патриотите

Имаме съдружно съглашение, в което ясно е написано какво би трябвало да вършим четири години. В обединението " Обединени патриоти " си имат свои правила, за които нито се интересувам, нито съм осведомен, нито ми е работа. Толкова ежедневни станаха техните разногласия, та не намирам за забавно даже и да ги разясня. С тези думи в Брюксел министър председателят Бойко Борисов разяснява следващите земетресения при съдружния му сътрудник, написа Блиц.

 

Той посочи, че през днешния ден е имал диалози с вицепремиерите Валери Симеонов и Красими Каракачанов, а единствено преди дни при него на среща е бил Волен Сидеров.

Иначе ремиерът Бойко Борисов е в Брюксел, където ще взе участие в постоянното съвещание на Европейски Съюз. Заседанието на Европейския съвет стартира довечера с разискване на Брекзит във форм ЕС-27. " Ще имаме още един съвет, през ноември има дата. Сега влизаме, не мога да кажа новините съвет ", разяснява министър председателят.

Той разяснява и грозния метод, по който бе очернена България след убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова.  " Считаме, че поради изборите май месец, доста от партиите се пробваха да употребяват един случай, с цел да очернят една от най-големите партии ", посочи Борисов.

" Едно огромно извинявай, подред. Как въз основата на подправени вести и изявления и се очерни страна? Не сме били в хипотезата на Малта или Словакия. Благодирих на Ангела Меркел за ограниченията на немските управляващи ", добави той. 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР