Имаме коалиционно споразумение и то се спазва много стриктно и

...
Имаме коалиционно споразумение и то се спазва много стриктно и
Коментари Харесай

Коалиционото споразумение се спазва много стриктно, обяви Борисов

Имаме съдружно съглашение и то се съблюдава доста прецизно и тъкмо. Това разгласи в Брюксел министър председателят Бойко Борисов пред публицисти откакто по-рано през днешния ден вицепремиерът Валери Симеонов в телевизионно изявление разгласи, че министър председателят Бойко Борисов е саботирал предлагането му за смяна на концесионния контракт за ски зона " Банско ".

Не знам какво е споделил, тъй като съм пътувал и няма по какъв начин да виждам всеки ден негови участия в предаванията, уточни Борисов в отговор на журналистически въпрос, въпреки че се впусна в коментар на казаното.

Повтори тезата си от предходното съвещание на държавното управление, че концесията за ски зона " Банско " не би трябвало да се продължава преди нов проект за ръководство на Пирин. Припомни, че доста държавни управления от 2001 година насам, в това число и президентът Радев посредством служебното държавно управление се опитал да реши този въпрос, само че доста бързо се отдръпнал от тази тематика, " тъй като има фактическа неточност още в подписването на концесията ".

И аз пожелах всичко това да се прегледа, с цел да не се основава публично въодушевление против държавното управление, че обслужваме някакъв интерес, изясни позицията си министър председателят във видео, публикувано до медиите от държавната осведомителна работа.

Подчерта, че " всичко е съгласно разпоредбите, по които се води един Министерски съвет ".

" За да няма никакви спекулации, съм споделил на Нено Димов (министър на околната среда и водите - бел. ред.) – в случай че има опция да се одобри точка за втори въжен превоз на Банско, вносител ще бъда аз... Но нито в концесията, нито в проекта попада построяването на втори въжен превоз ", изясни Борисов и добави, че по-стабилна обединението не е била в никакъв случай ", изясни Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР