Имаме голям проблем с Румен Радев и то в контекста

...
Имаме голям проблем с Румен Радев и то в контекста
Коментари Харесай

Илиян Василев: Радев открито играе контра на съюзниците ни - Политика

Имаме огромен проблем с Румен Радев и то в подтекста на висшото изпитание на съдружниците да поддържат Украйна в най-решителния стадий на тази война. Радев към този момент играе намерено контра на съдружниците ни, и на Парламента, по тематиката поддръжка за Украйна, и това няма метод да не усили изолацията на България с всички произлизащи от това последици - от там какъв Шенген, какви евросредства, каква еврозона?

Това написа в обществената мрежа дипломатът Илиян Василев. В събота, в което съобщи, че

Според Илиян Василев идващите два месеца са сериозни за поддръжката на НАТО за Украйна, а до момента в който президентът Румен Радев ръководи посредством служебното държавно управление - България " няма да даде нищо ". Ето и цялата обява на дипломата:

" Радев узурпира цялата власт и осъществя еднолични политики, за които няма мандат от гласоподавателите, нито има социална и парламентарна поддръжка. Факт е, че при ГЕРБ и Движение за права и свободи - евродепутати от тези " евроатлантически " партии не са дали своят вот за " мейнстрийма " в НАТО по резолюцията за боен арбитражен съд против Русия в Екологичен потенциал - атлантизмът е конвенционален, само че за Борисов и Доган/Пеевски общественото конфронтиране с НАТО, при тези условия, пред избори, е мощно конкрапродуктивно. Но Радев ги устройва, тъй като не им пречи на схемите.

Още по-очевидни са неговите несдържани, даже непрофесионални и персонални желания, държавните мъже да пазят за фамилната софра прояви на благосклонности в интерес на Русия и желанието да се попречи на поддръжката на НАТО да създаде позитивен за Киев резултат. Вучич и Орбан звучат в последно време по-балансирано, явно разбирайки накъде духа вятъра, от към този момент от изпадналия в прочувствен политически амок български президент. Основанието за импийчмънт е, че той намерено се опълчва на решението на Народното събрание за даване на военна помощ, саботира го и по този метод се слага над Народното събрание.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР