Имаме един сблъсък на много лична основа между Борисов и

...
Имаме един сблъсък на много лична основа между Борисов и
Коментари Харесай

Гарнизов: Борисов и Радев превърнаха въпрос, заплашващ устоите на нацията, в лична битка

" Имаме един конфликт на доста персонална основа сред Борисов и Радев. Превърнаха въпрос, който заплашва устоите на нацията, в персонална борба. Няма никакъв късмет тя да спре. Ако желаеме да излезем от порочния кръг, да заложим на честен човек, който не е част от тази персонална война - на Лозан Панов ". Това съобщи доцент Васил Гарнизов от Инициативния комитет на Лозан Панов в ефира на NovaNews.

Той счита, че президентската акция е доста динамична. А в случай че не отиде на балотаж, самият Лозан Панов ще каже кого ще поддържа.

" От първия ден на акцията Лозан Панов и Мария Касимова - Моасе са от град на град. Той бързо съблече тогата на съдията и влезе в обувките на спринтьор, един претендент, който в оптимално малко време да бъде разпознат от доста хора ", сподели той.

По думите му позицията на Панов е ясна и поредна.

" Той споделя, че се е обръщал към президента с изказванието, че правосъдната система не работи и ще ни довлече бели като нация. Тогава Радев отговори, че съдът не трябва да се политизира. Едва когато гнилата ябълка нахлу в Президентството, той взе същински вярната позиция ", акцентира той.

Според него са изкопани големи бездни на персонална основа, а не на кардинална.

" Радев нямаше поредни дейности през целия мандат по отношение на правосъдната система. След като му влязоха в къщичката, разгласи поход към корупцията ", разяснява доцент Гарнизов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР