Имаме доста сериозно разцепване на общественото мнение по отношение на

...
Имаме доста сериозно разцепване на общественото мнение по отношение на
Коментари Харесай

Доктор Симидчиев постави важен въпрос относно ваксините

Имаме много съществено разединение на публичното мнение във връзка с имунизациите, само че имунизациите са единствената мярка, по която можем да построяваме групов имунитет, съобщи пред bTV пулмологът доктор Александър Симидчиев.

Аз изрично ще се имунизирам, оповести експертът. Единственият въпрос, който остава, съгласно мен, е Преболедувалият би трябвало към този момент да има имунитет, в този смисъл имунизацията е изгубена, а може да избави още един човешки живот, сподели доктор Симидчиев.
 Проф. Георги Момеков избира стандартни ваксини и за ковид Проф. Георги Момеков избира стандартни ваксини и за ковид
Ние приказваме малко за нероден Петко – по този начин фармакологът проф. Георги Момеков разяснява тематиката с имунизациите. Гаранция за нищо няма,...
При тези ваксини са потвърдени и клетъчен имунитет, и имунен отговор, твърди той.
По отношение на провалите върху част от преболедувалите ковид той уточни:
. Затова моля: Хора запознайте се с детайлите, не бързайте да вземате решения. Знам историята на основаването на имунизацията, по тази причина ще се имунизирам, добави той.
Моят зов е да бъдем рационални, каквито и ограничения да се подхващат по отношение на разпространяването на ковид ще продължи. Нека да се дистанцираме физически, дано да носим маски.
 Адвокат: Можем да съдим фармацевтичните компании за имунизациите, само че при едно изискване Адвокат: Можем да съдим фармацевтичните компании за имунизациите, само че при едно изискване
Ваксината ще се слага непринудено и в този смисъл това значи, че човек би трябвало да е към този момент осведомен за нежеланата реакция. Ако неже...
Носенето на маски оказва помощ, само че единствено в случай че е всеобщо, носенето на маска е доста смислена мярка, която не носи вреди, уточни още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР