Имаме доста критики към цялото управление както ГЕРБ, така и

...
Имаме доста критики към цялото управление както ГЕРБ, така и
Коментари Харесай

Лукарски: СДС загуби малко, че в някакъв момент загърби своя патриотичен облик

Имаме много рецензии към цялото ръководство както ГЕРБ, по този начин и от Обединените патриоти. Смятаме, че в едно бъдещо обединяване, което очевидно е нужно, не би трябвало да бъде с оглед насипност, функционалност да се съберем всички, а да бъде на идейна основа. Toва сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия Божидар Лукарски, водач на Съюз на демократичните сили, който съобщи още, че сега вижда доста сходни неща, само че и разлики. За оценката си по отношение на икономическото министерство той сподели, че има доста позитивни неща, само че и доста забележки.

 
" С доста хора не съм се срещал и съм останал другар. Политиката не е място за другарство. Аз съм другар с доста от сътрудниците в една от партиите, която отиде в различен ракурс. Не виждам скоро под мое управление още веднъж да бъде в коалиция с сходен вид партии ", Божидар Лукарски, водач на Съюз на демократичните сили.

В студиото на Българска национална телевизия Лукарски сподели още, че те поглеждат първо към партиите от патриотично-консервативния бранш. " Съюз на демократичните сили загуби малко от това, че в някакъв миг загърби своя родолюбив образ на партия. ", сподели още той. Според Лукарски е мъчно да се каже дали " Да, България " е лява или дясна партия. Той даде за образец, че изявления за национализация на предприятия от ГЕРБ също опонират на дясната ѝ политика.

Той дефинира като несериозно отношение неуспехът на КСНС, тъй като датата е била избрана доста рано.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР