Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал разрешение да подслушването

...
Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал разрешение да подслушването
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов с документи: 82 опозиционери са били подслушвани

" Имаме доказателства, че Специализираният съд е дал позволение да подслушването на 82 политици и ще ви ги дадем, макар че това не е наша работа ". Това съобщи в студиото на " Още от деня " по Българска национална телевизия юрист от " Изправи се! Мутри вън! ". На камерата той сподели лист с претенции за СРС-та към Специализиран съд и добави, че липсва името на заявителя, с цел да не остават следи.
Адвокат Хаджигенов допусна, че става дума за основния прокурор поради сходен случай през 2014 година. " Казвайки, че са подслушвани 82 души на два тура - митинги и след приключването им - политическа част, сложих четирите места, в които има доказателства, които няма по какъв начин да бъдат укрити и направих обосновано съмнение, че 95,9% евентуално несъмнено разрешенията са дадени от Специализирания съд, без значение че Мариета Райкова на идващия ден отхвърли ", изясни той. Един от подслушваните е записан с името Настимир, като Хаджигенов допусна, че става въпрос за Настимир Ананиев от " Изправи се! Мутри вън! ". Той прочете и разпечатка, в която той вижда подслушване на Тихомир Василев, също участник в митингите предишното лято. 
 Хаджигенов: Иван Гешев си беше основал страна в страната Хаджигенов: Иван Гешев си беше основал страна в страната
Иван Гешев си беше основал „ страна в страната “. Сега, когато Борисов освободи мястото, той реши, че ще изпълни вакуума и т...
- също посетител в предаването, означи, че неслучайно " Изправи се! Мутри вън! " са избрали публичната телевизия, с цел да покажат доказателствата. " Това визира тъкмо обществото и тъкмо страната и по тази причина взехме решение, че това е разумното място да покажем всичко това, в желанието си да подтикваме и подпомогнем всички българските правораздавателни органи и изпълнителната власт, с цел да стигнат до онази истина, която търсят хората ", изясни той.
Адв. Хаджигенов беше безапелационен, че незабавно след присъединяване в " Още на деня " двамата с Бабикян ще се срещнат с вътрешния министър Бойко Рашков, с цел да му предадат доказателствата. Той добави, че е получил документите от " висок, наедрял човек с каскет " пред офиса му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР