Имаме да решаваме COVID-19, имаме болниците, имаме общините, имаме най-голямата

...
Имаме да решаваме COVID-19, имаме болниците, имаме общините, имаме най-голямата
Коментари Харесай

Борисов: Имам решения за кризите, ще успокоим хората

Имаме да решаваме COVID-19, имаме лечебните заведения, имаме общините, имаме най-голямата икономическа и финансова рецесия в света. Аз съм им подготвил решения – до 2-3 дни. Така че ще успокоим хората.

Това сподели през днешния ден министър председателят Бойко Борисов , който е на ревизия по автомагистрала „ Европа ” с джипа си, а на задната седалка е заместник-регионалният министър Николай Нанков , с който разясняват инфраструктурните достижение в региона и в страната. Видео лъчение онлайн от джипа на премиера тече в персоналната му Facebook страница, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Усилията си заслужават ”, разяснява Борисов до момента в който кара по новоизграждащата се автомагистрала и прибавя, че макар достиженията, които са видни, не значи, че не би трябвало да се вземат значими и тежки решения. „ Зелената договорка чука на вратата, новите планове, които би трябвало да се създадат, с цел да могат да се употребяват евросредствата ” – изброява министър председателят до момента в който кара.

Казвайки, че до 2-3 дни ще стане ясно какви решения е подготвил, зам.-министър Нанков прибавя – “нека още да се почудят ”. “Те са тежки решения. За разлика от тях, които вървят и събират CV-та, ние имаме да решаваме COVID-19, имаме лечебните заведения, имаме общините, имаме релокация, имаме най-голямата икономическа и финансова рецесия в света. Толкова неща би трябвало да се приготвят ”, споделя Борисов.

“Двуличието ще им блесне със страшна мощ. Всичко рано или късно излиза на яве ”, разяснява Борисов по адрес на някогашен министър, който по думите му в този момент имал гузна физиономия, визирайки Христо Иванов.

“Ще мине време, ще кажат добре, че ги направиха тези мостове ”, споделя още Борисов и натиска клаксона на джипа няколко пъти.

Премиерът превключва и на тематиката за родното ни Черноморие. „ Толкова чисто море няма. Представяте ли си какво е било Черно море преди нас – от горе до долу пречиствателни станции ”, споделя още той.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР