Имаме чувството, че Анатомията на Грей върви от цяла вечност.

...
Имаме чувството, че Анатомията на Грей върви от цяла вечност.
Коментари Харесай

Елън Помпео: Избрах парите пред преследването на други роли

Имаме възприятието, че " Анатомията на Грей " върви от цяла безкрайност. И не е единствено възприятие, тъй като напряко си израснахме с този сериал.
 Сандра О,
Коя е новата обич в живота на Сандра О

" Анатомията на Грей " към този момент не е в листата

С 16 сезона и над 360 епизода не може и да си намерения да стъпи на дребното пръстче на " Дързост и хубост " (над 5000 епизода), само че това не значи, че не е дълго траял сериал. Скоро чакаме и 17-ти сезон, фотосите на който бяха прекратени поради пандемията.

За всички тези сезони много артисти се смениха, като това важи и за тези в основните функции. Само и само актрисата Елън Помпео (Меридит Грей) остана вярна на продукцията.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grey's Anatomy Official (@greysabc) на Апр 7, 2020 в 9:00 PDT

Според Vanity Fair, в диалог за подкаста Jemele Hill is Unbothered Помпео коментира и за какво към момента е част от сериала. И отговорът ѝ не ни изненадва доста, тъй като всичко опира до парите.

" Детството ми не беше изключително щастливо. Затова за мен беше значимо да имам дом и щастливо семейство, с цел да се запълни тази празнота в сърцето ми. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grey's Anatomy Official (@greysabc) на Юни 23, 2020 в 10:00 PDT

Ето за какво Елън Помпео признава, че е предпочела парите, които присъединяване в " Анатомията на Грей " ѝ обезпечава, пред преследването на други функции.

В момента тя е измежду най-високоплатените актриси в сериали, само че с цел да стигне до това състояние, е положила доста труд и е паднала сериозна битка.
 Елън Помпео - от щерка на наркоманка до най-скъпата тв звезда
Елън Помпео - от щерка на наркоманка до най-скъпата тв звезда

" Бях прецакана ", споделя звездата от " Анатомията на Грей "

През 2018 година Помпео сподели, че към този момент някогашният ѝ сътрудник от сериала Патрик Демпси е отказал да я поддържа в настояването ѝ за равно възнаграждение. Преди напускането на Демпси той взимаше повече пари от Елън Помпео, макар че точно към нейната героиня се върти целият сериал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР