Имаме чувството, че на всяка своя морска почивка Бритни Спиърс

...
Имаме чувството, че на всяка своя морска почивка Бритни Спиърс
Коментари Харесай

Бритни пак се разсъблече

Имаме възприятието, че на всяка своя морска отмора Бритни Спиърс просто наложително желае да предизвика. И знае по какъв начин да го прави. Не един път е качвала свои фотоси и видеа, на които се е показвала гола. И в този момент за следващ път го прави.
 Бритни Спиърс, Сам Асгари, завръщането на певицата в Instagram и фотосите от новата ѝ къща
Къде е Бритни

Певицата още веднъж изненада всички

Бритни и брачният партньор ѝ Сам Асгари, с който се ожениха напълно неотдавна, към този момент са на меден месец някъде измежду екзотика, море, пясък и слънце. Изобщо, всички наложителни условия за вълнуваща отмора, са налице.

Не че сме и се съмнявали, само че явно двойката си прекарва повече от добре. Това ни демонстрира самата Бритни с две видеа, които качва в Instagram профила си.

От фрагментите на първия клип виждаме, че влюбените не могат да се отделят един от различен, като непрестанно се прегръщат, целуват и закачат между тях.

На второто видео пък е единствено Бритни, която още първоначално се появява, позирайки за камерата, без горнището на банския си, като въпреки всичко е протекция гърдите си с ръце. После обаче, гола до кръста, влиза във водата и се изляга на плиткото.

" Част две от медения месец тук, в това необикновено тропическо кътче от парадайса... Просто пребивавам живота си!!! ", написа певицата в описанието към най-новия си пост в Instagram.

От него разбираме още, че Бритни в действителност си прекарва отлично и се любува на завършения с яхта и полет с хеликоптер.

А брачният партньор ѝ Сам пък качва на свое стори фрагменти, на които се радва на плаването си с каяк, на красиви залези, до момента в който е на плажа, както и на тренировките си, несъмнено.
 Бритни Спиърс, Лин Спиърс, Instagram и за какво певицата изтри профила си няколко седмици след сватбата си
Упс, Бритни отново го направи

Винаги съумява да държи почитателите си напрегнат

Все отново, с изключение на артист, той е и професионален инструктор и е напълно предстоящо постоянно да поддържа форма. Дори и по време на медения си месец.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР