Имаме аналогични случаи в други посткомунистически държави. Казусите в прибалтийски

...
Имаме аналогични случаи в други посткомунистически държави. Казусите в прибалтийски
Коментари Харесай

Кольо Колев: Шпионският скандал е продължение на предизборната порнография

Имаме аналогични случаи в други посткомунистически страни. Казусите в прибалтийски страни с съветски шпиони са доста и разнородни. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия политологът Румяна Коларова по разгорелия се у нас шпионски скандал.

Това не е нищо друго с изключение на продължение на предизборната порнография, която към този момент придобива и интернационален привкус, съобщи социологът Кольо Колев.

Свидетелят бива арестуван с белезници и отведен. Това е отвън всевъзможни правни правила. Това е един демонстративен звук, с най-вече вътрешнополитическа цел. Това е опит на властта да направи един поклон на обичайното дясно у нас по отношение на идните локални избори. При тови избор към този момент става въпрос за властта като цяло, освен за локални избори, уточни Колев.

Всички благосклонности към Русия са безусловно законни, стига да не прекрачват избрани граници. Това е медийна пушилка, която ще се разсее. Тя се употребява за вътрешно и външно политически цели. Това е, както споделя министър председателят, пунта мара и шменти шапки, акцентира Кольо Колев.

Безспорно става дума за избори. Моят въпрос е за какво се оповестява този случай в този момент, а не през 2015 година, когато се твърди, че е имало интервенция във вътрешните ни работи. Обяснението е, че казусът става ясно, тъй като наближаващите локални избори са непредвидими. Очевидно не става дума за държавна загадка, а за това да получаваш пари от непозната страна, с цел да извършиш избрана услуга – в тази ситуация партия. Ясен подобен политически план беше този на Бареков, не знам за какво той не беше тестван, съобщи Коларова.

Влиянието на Русия в България минава през така наречен рубладжии у нас. Такъв вид въздействие в българската политика има от дълго време. Не знам обаче дали са ударени същинските рубладжии в България, сподели още Румяна Коларова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР