Имаме амбициите първият мандат да успее, правим всичко възможно. Г-жа

...
Имаме амбициите първият мандат да успее, правим всичко възможно. Г-жа
Коментари Харесай

Даниел Митов: Конституционно правителство е възможно

„ Имаме упоритостите първият мандат да успее, вършим всичко допустимо. Г-жа Габриел непрестанно води диалози с останалите партии, с цел да намерим път за разрешаване на този ребус. Трябва да има единодушие към целите. “ Това съобщи пред Българска национална телевизия заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

„ Конституционно държавно управление е допустимо, с къс небосвод, което ще разреши да се премине през тежките рецесии и да се успокои ситуацията “.

Митов дефинира като необичайно деленето на първи и втори мандат. Припомни, че няма държавно управление, определено с втори мандат.

„ Въпрос на легитимност е, а за какво да не приказваме и за народен мандат “.

По думите му ГЕРБ демонстрира мъдрост и зрялост да беседва с всички, с цел да откри това сечение, което да разреши въз основата на избрани правила да се сформира кабинет.

По негово мнение най-стабилна е формулата с политически ангажирани фигури, които могат да изпълнят поставените задания. „ Имаме доста тежка обстановка, бюджет няма, юни месец ще отпадне опцията да се разчита на снадки бюджет. “

„ Шенген, еврозона са тежки цели, не виждам по-добър вид за тях от държавно управление с министър председател Мария Габриел “, разяснява Даниел Митов.

Призова да се ампутира егото, защото политическите партии съставляват всички български жители и не би трябвало да се затварят в егото на своя електорален капацитет.

Акцентира, че ГЕРБ постоянно са подкепяли правосъдната промяна.

„ За мен е значимо институционалните връзки да се рекалибрират, с цел да нямат политиците думата в правосъдната власт “, съобщи Митов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР