Имаме амбициите да успеем да съставим кабинет с първия мандат.

...
Имаме амбициите да успеем да съставим кабинет с първия мандат.
Коментари Харесай

Даниел Митов призова колегите си от ПП-ДБ да ампутират егото си и да продължат напред заедно

Имаме упоритостите да успеем да съставим кабинет с първия мандат. Кандидатът за министър председател Мария Габриел прави всичко допустимо да се реши този политически ребус. Това съобщи зам.-председателят на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

Той акцентира, че държавни управления, определени с втори мандат няма логичност да има, най-малкото поради легитимността. „ В последна сметка, когато една партия завоюва изборите, на нея ѝ се дава мандата. Тя би трябвало да прояви разсъдък и мъдрост и да беседва с всички, с цел да откри това сечение, въз основата на което, да се образува държавно управление. Най-стабилната формула е тази, в която вземат участие политически зает фигури, които могат да изпълнят задачата, която стои пред тях “, изясни някогашният външен министър.

„ Ние сме в доста тежка обстановка – нямаме бюджет, не е ясно какъв брой дълъг ще е животът на едно държавно управление, еврозона, Шенген,... Мария Габриел има късмет да реши казуса за Шенген дружно с нашите съдружници от Европейски Съюз и НАТО “, имат вяра в.

„ След като сме извървели толкоз дълъг път и сме се съгласили за редица цели, за конституционна промяна и по какъв начин да преминем през рецесиите, за какво да не продължим напред? “, пита се Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,. И прикани сътрудниците си от Продължаваме промяната- да ампутират егото си.

Зам.-председателят на разяснява и обстановката с основния прокурор. „ Нито желая да защищавам някого, нито някой ме е бранил. Става въпрос за промяна на прокуратурата, на съда и на цялата система. Целият този развой минава и през констриуционна промяна. За мен е значимо институционалните взаимоотношения по този начин да се прекалибрират, че прокуратурата да няма думата в политиката и политиката да няма думата в прокуратурата. Тук не трябва да персонализираме и да отместваме казуса “, счита той.

„ Трябва по този начин да преподредим нещата, че даже да отидем на нови избори, средата да е друга, а не да чуваме, че сме провалена страна. Ако я караме по този начин, можем да стигнем до още по-сериозни усложнения, от които да се възползват разрушителни фактори за България. Отговорното държание изисква да се разберем за държавно управление “, посочи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР