“Имаме 6-7 сигнала за заглушаване на работата на изпитните терминали

...
“Имаме 6-7 сигнала за заглушаване на работата на изпитните терминали
Коментари Харесай

Хакерски атаки по време на шофьорски изпити

“Имаме 6-7 сигнала за заглушаване на работата на изпитните терминали по време на шофьорските изпити. Това са вид хакерски офанзиви “. Това сподели транспортният министър Ивайло Московски, откакто показа пред отрасловата комисия в Народното събрание екипа си, оповестява Канал 3.

“Изпитните терминали действат към този момент повече от месец и дават резултати. През тях са минали 20 000 индивида и нямаме сигнали за нередности. Те са общо 29 на брой в цялата страна – 3 в София и във всеки регионален център в офисите на ИА “Автомобилна администрация “.Там са построени изпитните терминали, които са шумо и звуко изолирани с видео наблюдаване, което непосредствено се управлява от ИА “Автомобилна администрация “ – София. В кабините има уреди, с които се засича wi fi, 3G, блутут връзка с претендента и система за идентификация на претендента “, изясни още Московски.

По тематиката за смяна на изпитните въпроси в листовките министърът изясни, че работна група е установила въпроси, които не дават отговор на настоящите условия и сигурно би трябвало да бъдат изменени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР