Имамът Мохамед Мутумба открил, че съпругата му, с която живее

...
Имамът Мохамед Мутумба открил, че съпругата му, с която живее
Коментари Харесай

Съпруг откри, че жена му е мъж две седмици след сватбата

Имамът Мохамед Мутумба разкрил, че брачната половинка му, с която живее от две седмици, в действителност е мъж. Мутумба срещнал Свабула Набукера в джамията в Уганда, където той се молел и незабавно се влюбил в нея, написа " The Guardian ".

Двойката дала своите брачни клетви и двамата се оженили според мюсюлманската религиозна традиция. Младоженците обаче нямали полов контакт преди брака, както и в първите седмици след сватбата, защото " булката " твърдяла, че е в месечното си неразположение. Мюсюлманският свещеник Мутумба показал самообладание и изчакал да мине месечния цикъл на своята брачна половинка.

Съсед на Мутумба обаче се оплакал, че младата му жена прескочила оградата и откраднала тв приемник и облекла от неговата къща. Той съобщил за случая в полицейското ръководство и на място били изпратени униформени. Арестуваната госпожа Набукера отишла до полицейското ръководство, облечена в хиджаб.

„ Както е нормалната процедура, жена служител на реда претърсила обвинената, преди да я заведе в килиите. За огромна изненада на чиновниците под сутиена на дамата липсвали гърди. При по-нататъшно претършуване открихме, че обвиненият има мъжки полови органи. Бързо уведомихме брачна половинка, че жена му в действителност е мъж ", описват от полицията.

Мутумба останал шокиран, като схванал новината за същинския пол на брачната половинка си. Освен за кражбата при съседа, " госпожа " Набукера ще бъде упрекната и за машинация. „ Вече сме му повдигнали обвинявания за промяна на идентичност и кражба ", съобщи шефът на полицейското ръководство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР