Имам впечатление, че това са хора, които не знаят какво

...
Имам впечатление, че това са хора, които не знаят какво
Коментари Харесай

Татяна Дончева: ПП-ДБ имат напълно неадекватни претенции да управляват еднолично

Имам усещане, че това са хора, които не знаят какво желаят. Те не могат да се схванат със самите себе си, пък какво остава с някой различен. Това са първите предпоставки за триумф на едни договаряния. Така водачът на " Движение 21 ", част от коалиция " Левицата! ", Татяна Дончева разяснява преговорния развой сред сътрудниците във властта за ново правителство в предаването  " Денят стартира с Георги Любенов "  на Българска национална телевизия.

Дончева е уверена в доста висока степен, че не е допустимо да се стигне до триумф в договарянията за ново държавно управление:  " Всички желаят властта. Разпределението на гласовете не позволяваше на никой да я има самичък. ПП-ДБ имат искания, които са изцяло несъответстващи на гласовете, които имат - да ръководят еднолично. Употребяват принадлежности, като да вземем за пример, искане от външните фактори да натискат евентуалния им съдружен сътрудник, да го плашат с " Магнитски ", с игнориране на ГЕРБ в интернационален проект, с репресии върху основни фигури... "

Татяна Дончева не е уверена, че Бойко Борисов има максимален интерес изборите на 9 юни да са 2 в 1, а не едно след друго:  " Той е един от факторите, който ще реши в последна сметка кое му е по-добре. Аз мисля, че ПП-ДБ имат по-голям интерес от избори 2 в 1. те ще смъкнат доста резултата, само че може би разчитат, че това въпреки всичко ще ги закрепи. След това ръководство считам, че " Демократична България " ще претърпи най-сериозни вреди, тъй като за тях партньорството с " Продължаваме Промяната " е токсично. В ДСБ най-малко имаше по-разумни хора, по-смислени и по-здраво стъпили на земята, само че се размиха необратимо в това, което се случи. "

Инфо: Българска национална телевизия

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР