Имам уверението на ръководството, че клубът ще е обезпечен финансово

...
Имам уверението на ръководството, че клубът ще е обезпечен финансово
Коментари Харесай

В Черноморец са готови да приемат покана от БФС за Втора лига

Имам уверението на управлението, че клубът ще е гарантиран финансово както за Трета, по този начин и за Втора лига. Готови сме даже да приемем покана за второто равнище на футбола ни. Ние сме един от многото тимове с искания за запълване на местата във Втора лига. Имаме упоритостите да бъдем там. По този въпрос нещата зависят напълно от това какво ще реши Изпълкомът на БФС.

Това съобщи пред публицисти треньорът на Черноморец (Бургас) Слави Костенски на първата подготовка на тима по време на подготовката. Както стана ясно, досега от футболния съюз към момента не са пратили покана към бургаския клуб за присъединяване във второто равнище на родния футбол и освен това състояние той ще стартира в шампионата на Трета Югоизточна лига.

Наставникът на „ акулите” показа мнението на президента на клуба Радостин Кишишев, че концепцията е в тима да се направи сплав сред млади и опитни играчи, за бъде построен боеспособен отбор, който да побеждава във всеки дуел и да завоюва първото място по безапелационен метод.

„ Има много момчета от школата в тима, нека съумеят да се потвърдят и тяхната младост да даде свежа кръв на отбора по пътя към професионалния футбол. На първо място е доста значимо да има дисциплинираност и колектив. Само по този начин нещата ще се получат”, сподели още Костенски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР