Имам уверението на държавата, че ще бъде предоставен терен за

...
Имам уверението на държавата, че ще бъде предоставен терен за
Коментари Харесай

Фандъкова уверена за строежа на детска градина и училище в Манастриски ливади

Имам уверението на страната , че ще бъде възложен терен за градежа на детска градина и учебно заведение в един от най-натоварените столични квартали - " Манастирски ливади ". Това съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова на юбилейната 10-та Национална отчетно-изборна конференция на КТ " Подкрепа ", отдадена на образованието и превъзмогване на компликациите пред българското учителство.

Учителската специалност е сложна, само че и доста приятна , тъй като когато един преподавател е стимулиран и квалифициран, той е водачът в своята класна стая . Учителят прави това, което може и би трябвало за нашите деца, уточни градоначалникът.
 КТ
КТ " Подпрепа " желае да излекува класната стая с увеличени заплати на учителите

Образованието в България е задръстено с проблеми, то е в рецесия в целия свят

По думите на Фандъкова по тази причина учителската специалност е неповторима . " Ние имаме една обща идея и вървим решително към нея - системата на образованието е една от дребното системи, в които реализираме консенсус ", означи тя и добави, че образованието остава водещ и стратегически приоритет на национално равнище .

Тя напомни, че преди 10 години заплата на учителите е била 450 лв., а през днешния ден тя е 920 лв. , което не е задоволително, само че е сериозен скок .

За Фандъкова е значимо учителите да работят в добра среда и вложенията са огромни и забележими. Само за тази година Следствен отдел към окръжна прокуратура има рекорден бюджет за обучение - над 75 милиона лв. до сегашния миг .
 В
В " Манастирски ливади " недоволстват против дефицит на детски градини

За 2018 година в региона е имало едвам 50 свободни места в детските ясли
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР