Имам усещането, че в периода на двете вълни на коронавируса

...
Имам усещането, че в периода на двете вълни на коронавируса
Коментари Харесай

Харалан Александров: Който отрича съществуването на COVID-19 е най-уплашен от него

Имам чувството, че в интервала на двете талази на ковид а да се разделим трагично на две талази. На хора, които съблюдават ограниченията и на такива, които избират да не имат вяра в ковид а и да го отхвърлят. В този смисъл посрещнахме втората вълна доста по-разделени като общество. По-слаби, въпреки и по-малко уплашени. Струва ни се, че към този момент не е толкоз чужд. Аз не бих го описал като ниска просветеност или проклетия. Това разяснява общественият антрополог Харалан Александров в ефира на Канал 3.

" Според мен хората, които най-енергично отхвърлят съществуването на вируса, не са най-смелите, а са най-уплашените. Това е една психиатрична реакцията, съгласно която, в случай че отхвърлям нещо, то не съществува. Много рано в човешката цивилизацията се е развило това ", добави той.

" Параноикът под силата на това, че е обект на офанзива, става важен. Това е метод, с цел да се оправиш със личната си маловажност “, сподели още Харалан Александров във връзка тайните теории за вируса.

" Реакциите на част от опозиционните водачи и държанието им е „ девиантно “, защото се вижда негативна реакция в отговор на всяко едно деяние на властта, без значение дали единствено преди седмица позициите им са били общи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР