Имам ужасно много да благодаря, написа в страницата си във

...
Имам ужасно много да благодаря, написа в страницата си във
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имам ужасно много да благодаря

Имам извънредно доста да благодаря, написа в страницата си във фейсбук. Ето какво сподели още той:

" Благодаря от сърце на всички тези, които избраха за България модернизацията пред корупцията. Гласовете Ви са най-значимата допустима инвестиция в общото ни бъдеще и голяма отговорност за нас. Инвестиция в това да има мощен политически инструмент в ръцете на жителите, които желаят независимост и правда. Заедно сътворяваме политическата мощ, която да подсигурява за идната генерация евроатлантическата принадлежност и високата упоритост за развиването на страната ни.

Както и на предните избори - шапки долу за всички доблестни хора от дребните градове и села, които са ни подкрепили с гласа си - на доста места сходна храброст е същински сложна.

Благодаря на всички, които пропътуваха стотици километри - както вътре, по този начин и отвън страната, с цел да гласоподават посред сезона на отпуските. Специална признателност за изключителната готовност на българите в чужбина, с помощта на които на тези избори имаше доста повече изборни секции за всички, които са надалеч от България, само че не са спирали да я носят в сърцата си.

Респект и признателност за нашите претенденти, за които предизборната акция на процедура не е серпантина от месеци. Тяхната отдаденост, както и мобилизацията на всички наши локални организации бяха от голямо значение в тази втора акция. Особено им благодаря за това, че на практика всички демонстрираха, че можем да вършим мощни преференциални акции, само че да пазим общността. Да сплотяваме, всеки със своя профил и капитал, а не да внасяме разделяне. Това е знак за политическа зрялост и дарба за разширение на доверието.

Благодаря на всички наши хора - претенденти, членове, доброволци, които бяха на открито измежду хората, на масичките ни, ден след ден, които пътуваха из страната, които бяха нашият жив диалог с България.

Благодаря на всички наши представители в секционни комисии, както и на армията от хора, които отделиха от времето и силата си в изборния ден, с цел да бъдат наши покровители и валидатори за паралелното броене на вота, което вършим с цифровата платформа за почтени избори “Ти броиш ”.
 Христо Иванов: Много е значимо, че изпреварваме Движение за права и свободи Христо Иванов: Много е значимо, че изпреварваме Движение за права и свободи
Самият факт е, че " Демократична България " изпреварва Движение за права и свободи е доста значим, както и това, че се приближава до Българска социалистическа партия, тъй като ни включва в хипот...

Благодаря и на моите сътрудници, водачите и екипите на ДСБ и Зелено придвижване, с които за повторно в границите на няколко месеца преминахме през акция за парламентарни избори - двоен тест в една година. Показахме, че обединяването работи, че идеята ни прави мощен тим и че можем да бъдем незаобиколимата център-дясно групировка в българската политика, в името на хората от демократичната общественост.

Огромно “Благодаря! ” на нашите донори - доста от тях са от IT бранша и поддръжката им за нашата стратегия за рационализация на страната значи доста за нас.

И най-после, само че не по значимост - благодаря от цялото си сърце на хората зад сцената, които в множеството време няма по какъв начин да видите - екипа на “Демократична България ”, както и екипа, който сътвори платформата “Ти броиш ” и не е спирал да я усъвършенства.

Демокрацията е общностно изпитание и съм същински благополучен, че има толкоз доста хора из цялата страна и отвън нея, на които да благодаря през днешния ден ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР