"Имам си вече един истински мъж." Това заяви фолкпевицата и

...
"Имам си вече един истински мъж." Това заяви фолкпевицата и
Коментари Харесай

Луна по гащи: Намерих си истински мъж!

"Имам си към този момент един същински мъж. " Това съобщи фолкпевицата и безконечен претендент за президент Луна. През последните дни в персоналния й живот бушуват стихии и вихрушки, като тя напусна някогашния си другар Горан, обвинявайки го в приложимост на опиати.Към сегашния миг Луна недвусмислено загатва, че има нова възлюбена, с която напълно скоро публично ще се разкрият.

"Чувствам се божествено, както постоянно! По-красива и влюбена съм от всеки път! Искам да благодаря на всички мои почитатели за многочислените дарове, стотици позвънявания и неотслабващ интерес към мен! Благодаря за неизчерпаемата любов, която ми дарявате всеки Божи ден! Очаквайте напълно скоро най-новия ми план за вас, който се прави за пръв път в България и е нещо невиждано до момента ", съобщи в типичния си жанр изпълнителката.

Тя добави, че в нейната кола има място единствено за същински мъже и към този момент един подобен е до нея. Русата фолкпевица добави още гордо, че тя не е жена за един мъж. Мъжът, който до неотдавна беше публична половинка на Луна - Горан, е взел свръхдоза и бил на косъм от гибелта. Това разгласи неотдавна пред "България Днес " емблематичната фолкфурия. Потърсена за коментар по отношение на спекулациите за разлъка, Луна нито удостовери, нито отхвърли. "Любовта не прави оценка, тя ревизира и тогава лъсват всички истини. Мога да понеса всичко в името на любовта единствено Горан да влезе в правия път ", сподели тя. Пред вестника Луна показа, че до момента в който са на отмора в Австралия, Горан за малко не предава Богу дух, откакто взима свръхдоза.

По нейни думи младежът е в наркокомуна в Испания, където за него се поставят специфични грижи. "Това е манастир в малко село с голям потенциал за лекуването на извънредно пристрастени! Комуните там са под егидата на краля и са предоставени всички нужди за добър краен резултат. Там Горан ще упражнява физически труд, земеделска работа, под строго наблюдаване. Ще го навестявам от време на време и ще платя всичките нужни разноски до цялостното му изчистване от опиатите ", изясни певицата с упоритости за президент. Дали в този момент, когато има нов мъж до себе си, нещата са се трансформирали, не излиза наяве.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР