„Имам същата цел, която съм имала откакто бях момиче. Искам

...
„Имам същата цел, която съм имала откакто бях момиче. Искам
Коментари Харесай

Честит рожден ден! Мадона на 60

„ Имам същата цел, която съм имала откогато бях момиче. Искам да ръководя света. “

Мадона постоянно е скандализирала и предизвикала публичните правила. На 60, тя продължава да е хала освен на сцената, само че и в живота.

Мадона Луиз Вероника Чиконе се появява на бял свят през 1958 година в Бей Сити, Мичиган. Тя е третото от общо осем деца и израства в мощно католическа атмосфера. Баща й е наследник на италиански емигранти, а майка й е с френско-канадски корени. Когато певицата е едвам на 5, майка й умира. Бащата наема детегледачка, за която по-късно се дами.

Макар да имат комплицирани връзки, Мадона дължи доста на татко си. Именно той държи всичките му деца да вървят на уроци по музика. Така нейната звезда изгрява през 1979 година в Съединени американски щати, когато стартира музикалната й кариера. Певицата реализира голям триумф и съумява да покори сърцата на почитателите в над 100 страни. Продажбите от албумите й в света са оценени на стойност към 400 милиона $, с което тя се трансформира в най-дискутираната и продавана певица в света през XX век. Освен на музикалната сцена, Мадона се изявява още като актриса, композитор, текстописец, фешън дизайнер, публицист и други През 1997 година тя получава “Златен глобус” за ролята си на Евита Перон във кино лентата „ Евита “.

Мадона е известна с неизчерпаемата си сила, безупречна фигура и спартански метод на живот. Майка е на 6 деца, 4 от които са осиновени. Макар и на 60, тя е безапелационна, че няма желание да трансформира метода си на мислене и на живот. “Обществото си мисли, че когато една жена доближи избрана възраст, то тя безусловно би трябвало да стартира да се държи и да се облича по избран метод. Е, аз не следва разпоредбите, в никакъв случай не съм и няма да стартира в този момент,” споделя през днешния ден Кралицата на попа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР