Имам съмнения дали служебното правителство работи в интерес на държавата.

...
Имам съмнения дали служебното правителство работи в интерес на държавата.
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев иска НАП да провери Лукойл

Имам подозрения дали служебното държавно управление работи в полза на страната. Това съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев във връзка това дали рафинерията ще може да изнася модифицирани артикули от съветски нефт. Мирчев сподели още, че не е неприятно Националната организация за приходите да направи инспекция на " Лукойл " за последните 6-10 години за трансферно ценообразуване.

" Защото да седнеш на една конференция с " Лукойл " и да обяснят те, че в случай че България не им позволи да изнасят петролни артикули, те ще затворят рафинерията. И държавно управление да каже - " Трябва да им разгадаем износа ", не ми се коства изключително съществено ", сподели Мирчев.

Според Мирчев " Лукойл " не е задължен да работи с съветски нефт и може да работи с непознат, като до началото на войната 60% от петролът, който се е преработвал в Бургас, не е бил съветски.

От ГЕРБ няма никаква поръчка, че можем да създадем измененията в правосъдната система, които толкоз желаеме. И не тъй като сме се фокусирали върху правосъдната промяна, а тъй като по огромна част от другите тематики - еврозоната, Шенген, модернизацията на армията, имаме близки позиции най-малко на хартия, разяснява още депутатът.

" По може би най-важната тематика, в случай че бъде реформирана правосъдната система, страната ще тръгне по напълно друг път, тъй като се чака правосъдната система да оправи огромна част от останалите проблеми. Там с ГЕРБ нямаме единодушие и ходът на ГЕРБ го чакаме. Няма никаква поръчка от тяхна страна, че ще бъде изработен подобен ", съобщи Мирчев.

Според него е значимо по какъв начин ГЕРБ ще отговори какво ще се случи с първия мандат - да кажат за какво не са осъществили първия мандат, в случай че те не го осъществят.

Прекалено доста неща ни разграничават с Българска социалистическа партия, разяснява Мирчев.

" По отношение на войната, еврозоната, бюджетните разноски, хартиената бюлетина. Те сами се раздалечиха от партиите, които преценихме, че България би трябвало да тръгне по различен път ", съобщи Мирчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР