„Имам съмнения, че българските служби за сигурност са знаели кога

...
„Имам съмнения, че българските служби за сигурност са знаели кога
Коментари Харесай

Ген. Атанасов със съмнения: Службите ни за сигурност са знаели за началото на войната

„ Имам подозрения, че българските служби за сигурност са знаели по кое време ще стартира войната, само че не са съобщили”, сподели в ефира на Нова телевизия съпредседателят на Демократична България, зам.-шеф на Народното събрание и ръководител на вътрешната комисия Атанас Атанасов.

„ Ние констатирахме един доста сериозен неуспех на българските служби. В навечерието на войната те убеждаваха всички институции, в това число и Народното събрание, че военни дейности няма да има” изясни той.

Атанасов бе безапелационен, че в службите има съветска агентура.

„ Президентът Байдън един месец преди началото на войната излезе и сподели „ Русия ще нападне Украйна еди по кое време си”.

От „ Демократична България” ще желаяме българските служби да дават в Народното събрание кореспонденцията с нашите партньорски служби”, безапелационен бе съпредседателя на Демократична България.

„ Хайде всеки да си знае мястото. Няколко пъти ми се постанова да споделям на Радев, че не ръководи служебно държавно управление. Той може да е главнокомандващ, само че в спокойно време няма никакви пълномощия. Министерски съвет е този, който води вътрешната и външната политика” съобщи Атанасов във връзка настояването на президента единствено български самолети да охраняват небето ни.

Според него досега министър председателят взима верни позиции.

„ Смятам, че държавното управление на този стадий, въпреки и с някои съмнения, има вярно държание. Всички дефицити в българските въоръжени сили, в случай че се наложи би трябвало да бъдат попълнени от съдружниците. Ние сме член на НАТО и би трябвало да разчитаме на това. Позицията на президента е такава, с цел да се хареса на русофилския електорат”, разясни още ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР