Имам съмнения, че българските служби за сигурност са знаели кога

...
Имам съмнения, че българските служби за сигурност са знаели кога
Коментари Харесай

В службите ни има руска агентура. Знаели са, че ще има война, но не са съобщили |

„ Имам подозрения, че българските служби за сигурност са знаели по кое време ще стартира войната, само че не са съобщили ". Това сподели ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност в Народното събрание военачалник Атанас Атанасов в утринния блок на Нова телевизия.

„ Ние констатирахме един доста сериозен неуспех на българските служби. В навечерието на войната те убеждаваха всички институции, в това число и Народното събрание, че военни дейности няма да има ” сподели той.

Атанасов бе безапелационен, че в службите има съветска агентура.

„ Президентът Байдън един месец преди началото на войната излезе и сподели „ Русия ще нападне Украйна еди по кое време си ”. От „ Демократична България ” ще желаяме българските служби да дават в Народното събрание кореспонденцията с нашите партньорски служби ", сподели той.

Атанасов уточни, че според член 105 от Конституцията вътрешната и външната политика на България се организира от Министерски съвет.

" Нека всеки си знае мястото. Няколко пъти ми се постанова да споделям на господин Радев, че не ръководи служебно държавно управление. Той може да е висш главнокомандващ, само че в спокойно време няма пълномощия ”, сподели още Атанасов.

Според него досега министър председателят взима верни позиции.

„ Смятам, че държавното управление на този стадий, въпреки и с някои съмнения, има вярно държание. Всички дефицити в българските въоръжени сили, в случай че се наложи би трябвало да бъдат попълнени от съдружниците. Ние сме член на НАТО и би трябвало да разчитаме на това. Позицията на президента е такава, с цел да се хареса на русофилския електорат ", разясни още ръководителят на Комисията по вътрешна сигурност.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР