Имам прост въпрос. Дали законът важи само за мен или

...
Имам прост въпрос. Дали законът важи само за мен или
Коментари Харесай

Ицо Хазарта в НС: Дали законът важи само за мен или и за шепа нещастни фашисти?

Имам елементарен въпрос. Дали законът важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? Това попита от парламентарната естрада депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, разяснявайки вчерашния митинг пред Народното събрание, проведен от партия " Възраждане " против зелените документи и опитите за навлизане в постройката.

" Имам и един елементарен въпрос - в случай че аз на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот за мен, и им кажа - елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда, може и да ви дам и по 40 лв., не е ли вярно господин основният прокурор да ми изиска имунитета, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза? И въпросът ми е елементарен - дали законът важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? ", съобщи той.

След изявления депутатите продължиха с точките от дневния ред на Народното събрание и разискват Проект на решение за въвеждане на обезщетителен механизъм за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар.

Вносители на Проекта са Делян Добрев, Жечо Станков и Теменужка Петкова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР