Имам някакво лошо предчувствие. Едва ли ще се видим в

...
Имам някакво лошо предчувствие. Едва ли ще се видим в
Коментари Харесай

Емилия предчувствала зверското меле на Тракия! Часове преди инцидента споделила, че...

Имам някакво неприятно предусещане. Едва ли ще се забележим в петък на присъединяване ми в Петрич. Това е споделила часове преди случая фолкпевицата Емилия с най-верния си почитател и ловджия на подписи – учителя по география Тодор Петров. В сряда вечерта певицата била на присъединяване в Пловдив. Преди него била на коафьор, а Тошко я придружил, написа „ Телеграф ”, представен от " Флагман ".

„ Държеше се необичайно. Тя има заложба и усеща всякакви неща. За първи път не искаше да я гримират, а сподели, че сама щяла да се погрижи за това по-късно ”, спомня си Петров.

След програмата й в пловдивска дискотека към, 4.30 часа двамата си поговорили. „ Тогава ми сподели, че предчувствала нещо. Сподели, че денем ще пътува към Гълъбово за абитуриентския бал на племенника си ”, описа Тодор. На разлъка фенът напомнил на Емилия, че ще се видят в петък,  когато трябвало да има присъединяване в Петрич. „ Е, по какъв начин пък ще се забележим тогава? Едва ли ще се случи ”, дала отговор певицата. След това му дала 30 лв., които да си харчи. „ Не знам за какво го направи. Друг път не се е случвало, а ние сме много близки и аз я последвам на всички места. Сигурен съм, че знаеше, че следва случай ”, уверен е учителят по география.

Припомняме, че певицата, нейният избраник  Жорж Башур и неговият правоприемник Феди Башур катастрофираха на Автомагистрала „ Тракия ” точно на 24 май.  Тримата пътували за Стара Загора за бала на племенника на Емилия.

На съвсем същото място преди 4 години катастрофира и колежката на Емилия – Анелия. Навръх 8 март 2014 година на връщане от присъединяване в Пловдив изпълнителката на „ Погледни ме в очите ” сгънала ламарините на черния си джип „ Ауди ”. Това се случило на 47 км. преди София. Малко преди случая Анелия се беше обзавела с чисто новото возило за над 200 бона. Преди това тя караше „ Ауди Q7 ”, с което пък катастрофира  през 2012 година, точно на Коледа и го смени, тъй като носело неприятен шанс.

От „ Пайнер ” издадоха, че Анелия се е поинтересувала за положението на Емилия и е изразила подготвеност да й помогне при потребност. Изглежда двете са не запомнили за враждата поради общия си мъж Коко Динев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР