Имам неонов тен, той се вижда само в дискотека. Базука

...
Имам неонов тен, той се вижда само в дискотека. Базука
Коментари Харесай

Криско с откровена изповед в ефир!

Имам неонов загар, той се вижда единствено в дискотека. Базука сега е на път да бие най-големият ми шлагер досега. На втория ден откогато излезе имах присъединяване и за първи път ми се случи това - публиката скандираше " Базука ", " Базука ". Песента е доста гореща. Мога да я пея по 30 пъти на присъединяване и да си вървя. Това съобщи пред Деян Веселинов в " Събуди се " Криско. " За втора година поред съм жури в " Х фактор ". Дотук знаем, че Заки е единият човек от журито. Първият път, когато бях жури, ми беше доста забавно. Всички хора, които идват на този кастинг, им трепва под лъжичката, това е огромно неспокойствие. Това е единственото музикално предаване в България, от което излизат звезди, имат участия и изкарват пари от това, което обичат ", сподели той.

" Миналата година, на предварителните кастинги бях във Варна и първият човек, който видях, беше Дара. Не знаех дали се е записала на кастинг и като я видях и ми споделиха, че се е записала си споделих " Тази ще е на край ". Поговорих с нея, сподели нещо в нейния си жанр ", призна си Криско.

Той призна, че е доста порядъчен, а пътят, по който е вървял, е дълъг. " Пиша биографична книга. От доста време си го мислех, само че тази година върша 10 години на сцената. Реших вместо да върша огромен концерт, да напиша книга. Концерт ще направя, откакто издам още няколко части, които към този момент съм замислил. В книгата ми хората ще схванат всичко за мен, пътя, по който съм вървял. Ще има доста персонални истории. Не на всички хора съм написал имената, само че си проличава по описанието кои са ", разкри той и призна, че мисли към този момент на всеки 10 години да изкарва по една книга.

" Не желая да ставам шоубизнес необут или магнат. В персонален проект съм доста благополучен и да не съм, не бих се оплакал, не обичам хора, които се оплакват. Готов съм за деца. С приятелката ми гледаме в една посока. За мен сватбата е по-остарял способ. Това да викнеш 500 индивида, а от тях да познаваш 50, е, не го разбирам ", сподели Криско.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР