Имам навик да изключвам звука, когато гледам Цветанов в студийни

...
Имам навик да изключвам звука, когато гледам Цветанов в студийни
Коментари Харесай

Журналист: Политическата кариера на Цветанов е всичко, освен приключила!

Имам табиет да изключвам звука, когато виждам Цветанов в студийни изяви. Започнах някъде през 2011 г, когато за първи път открих, че неприятната му дикция и накъсаните фрази сполучливо оказват помощ да лъже, само че не може да управлява напълно езика на тялото и най-често ръцете го издават.
През годините той много се промени, речта му стана по-гладка и подредена, даже ръцете взеха да го слушат повече, само че по този начин и не съумя изцяло да подчини микрожестовете и някои съвсем незабележими мимически реакции на лицето.
Сега разбирам, че евентуално в никакъв случай няма да придобие онази толкоз потребна цялостна беизразност, нито още по-полезното актьорско осъществяване, което по този начин оказва помощ на Борисов.

Просто Цветанов в действителност се бори с доста по-голяма емоционалност и тя все отнякъде избива. И цялата му воля и желязна централизация не са задоволителни да скрият разтърсващите го незадоволеност, отчаяние и засегнатост.
Днес съвсем се разплака...

След днешното изявление при Жени Марчева нямам никакво подозрение - политическата кариера на Цветанов е всичко, с изключение на завършила!

Казвам го не поради думите (които си бяха нормалните му верноподанически и лоялистки клишета), а поради жестовете, с които непрестанно създаваше ограда сред мислите си и аудиторията...

Весислава Танчева, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР