Имам логичен отговор. Тази връзка е известна на майката на

...
Имам логичен отговор. Тази връзка е известна на майката на
Коментари Харесай

Вече Всичко Е Ясно! Кети И Росен Ангелов Са Имали Тайна Среща Непосредствено Преди Касапницата, Но Вижте Какво Е Станало!

" Имам логически отговор. Тази връзка е известна на майката на Кети и на щерка ѝ. Мотивът не е единствено обвързван с връзката. Той е имал желание да извърши престъпно закононарушение, за което да употребява информация, с която тя е разполагала. Тя е чистила жилища. В едно от жилищата притежателят е бил по-имотен. И той е желал да я направи съизвършител в обира на дома. Това се случва при започване на декември ", сподели Маринов.

" От следствието имаме информация, че тя по-късно е избягвала срещи с него. Росен ѝ е предал нейни неща посредством медиатор. В момента на развоя на събитията на 31 декември. Срещата е протекла доста бързо. Тя несъмнено е тръгнала да бяга.

Тя беше убита с 3 патрона в гърба, а след това и с патрон в главата. Той е желал да заличи следите си ", сподели още основният секретар на Министерство на вътрешните работи. Убийството не е станало където бе открит натрупа ѝ. След убийството ѝ той е възнамерявал и дейностите по отношението на фамилията ѝ. След това е взел фамилния автомобил и се е опитал да скрие натрупа ѝ, добави Маринов. Младенов изясни за какво служители на реда дни наред търсиха килъра, до момента в който той се е криел в къща, покрай мястото на престъплението.

„ Районът е залесен. Къщите там не са в квартали, а са разпръснати. Нямахме време да ревизираме, да събираме информация от лица, които живеят там, с цел да не изтече информация. Затова предприехме дейности и претърсвахме дом по дом. Те не дадоха резултат, в резултат на това, че всичко излезе по медиите. Той е следил всичко по интернет “, изясни той.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР