„Имам и невероятен съпруг“. Това сподели Катрин Шварценегер за съпруга

...
„Имам и невероятен съпруг“. Това сподели Катрин Шварценегер за съпруга
Коментари Харесай

Катрин Шварценегер разказва за бременността и съпруга си - slava.bg

„ Имам и необикновен брачен партньор “. Това показа Катрин Шварценегер за брачна половинка си Крис Прат. Бъдещата майка, която приказва за първи път за своята бременност, даде искрено изявление за канала на доктор Зелана Монтмини в Instagram. Там тя разкри по какъв начин я обгрижват по време на обществена изолираност.

„ Има опция да пребивавам доста покрай фамилията си и те доста ми оказват помощ “, показа щерката на Арнолд Шварценегер.

Катрин, която е в трепетно очакване на първото си дете, към момента крие какъв ще бъде полът му. По думите ѝ, тя употребява свободното си време, с цел да си почива и да се образова по тематиката за развъждане на децата. За задачата членува в разнообразни групи в обществените мрежи.

Шварценегер признава, че мъжът ѝ знае доста повече от нея, тъй като към този момент има едно дете от предходния си брак.

„ Страхотно е да е с мен вкъщи. Той изцяло схваща потребността ми да дезинфекцира всичко и постоянно да носи маска, когато е към мен “.

Тя показа, че взе участие в разнообразни онлайн групи, в които обменя информация с други бъдещи и сегашни майки.

Катрин постоянно бива снимана от папараците, карайки колело или правейки разходки по улиците. На тях проличава, че нейният правоприемник ще се роди напълно скоро.

В началото на юни младото семейство отпразнува една година от своята загадка женитба. Според осведомени, двамата не са правили шумно тържество поради ковид, а по-скоро са се почерпили с най-близките членове на фамилията.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР