Имам един приятел, който всеки ден си повтаря мантрата, че

...
Имам един приятел, който всеки ден си повтаря мантрата, че
Коментари Харесай

Остави ме на мира, искам да мастурбирам

Имам един другар, който всеки ден си повтаря мантрата, че мастурбацията е най-приятният метод да правиш обич с индивида, който обичаш най-вече. Готова съм да диспутирам, щото много народ очевидно не се обича задоволително, щото и през разум не му минава да си „ посегне”.
Около мен има значително дами и няколко господа, които въобще не се допират, камо ли да си разрешават лукса сами да се докарат до оргазъм.
Има и такива, които толкоз са прехласнати по личното си полово величие, че през разум не им минава концепцията да вземат да се споделят с креватни приятели.
Оказва се, че това се дължи нетолкова на добре отгледан егоизъм, въпреки че и това стои някъде в резюмето на възвишено отдадените мастурбатори, а на количеството мъжки хормони в организма.
Жените, които разполагат с повечко тестостерон, въобще не си поплюват - обичат се независимо скотски по доста и постоянно и изобщо не им се занимава с маймунски придвижвания, които включват и мъж.
Тестостеронът е стероиден хормон, който се отделя от яйчниците при дамите и от тестисите при мъжете, както и от надбъбречните жлези и при двата пола. Оказва се, че нарасналите му равнища нямат нищо общо с със засиленото предпочитание за мастурбацията и секс при мъжа, само че по-обилното му съществуване в женския организъм потиска желанието ни да вършим обич с различен с изключение на с нас. По-високите равнища на този хормон се следят при дами, които са неотдавна във връзка или нямат сътрудник. Тези, които имат дългогодишни любовници, имат занижени равнища на тестостерон.
И за нас, и за господата мастурбацията е най-лесният метод за правене на обич с тялото ни, ползвайки най-интимните си елементи във вариации, които постоянно се свеним да покажем на другия.
Сексуално самодостатъчната и самостоятелна жена е динамо. Тя не се опасява да изисква това, което й би трябвало за реализиране на удоволствието. Не робува на половите постулати на обществото, което не разрешава това, а разрешава това. Кефи я да влиза в разнообразни функции, излизайки безкомпромисно отвън обичайните школи, употребявани на половата сцена, па въпреки и от време на време да играе моноспектакъл.
С две думи, не я занимавай със секс, тъй като си е самодостатъчна... Поне до момента в който не се откри някой да я влюби повече в него, в сравнение с в равнищата й на тестостерон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР