Имам чувството, че следващият министър, който ще си замине от

...
Имам чувството, че следващият министър, който ще си замине от
Коментари Харесай

Аталай: Следващият министър, който ще си замине, е Петкова

Имам възприятието, че идващият министър, който ще си замине от държавното управление, ще бъде Теменужка Петкова. Това сподели националният представител от ПГ на Движение за права и свободи Рамадан Аталай по време на дебата за студения запас, съобщи Агенция " Фокус ".

Според него тя би трябвало да изясни по какъв начин и по какъв метод ще нарушаваме кардинални неща, които са въведени в енергетиката от 2003 година, след като има леден запас.

" Разглеждаме един текст, който не му е място в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация. Текст, който породи въз основа на омразата към притежателите на избрани електрически централи. Текст, който няма нищо общо със основаване на сигурност и непоклатимост на електроенергийната система ", сподели Аталай.

Рамадан Аталай съобщи, че сега се прави опит за преразпределение на бизнес. " А не угриженост към енергетиката. В момента се опитваме да се самоубедим, че имаме един временен интервал до 2021 година, когато да почнем търговията с капацатитет, с цел да отпадне студения запас. Това, което е другият принцип на обезпечаване сигурност, непоклатимост и адекватност на електроенергийната система.

Колеги, от 31 юли до другия 3 юли нашата енергийна система ще остане, ще виси във въздуха заради липса на сигурност ", сподели още депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР