Имам чувството, че пак живеем в 2008 г. Първанов и

...
Имам чувството, че пак живеем в 2008 г. Първанов и
Коментари Харесай

Цитат на деня: Сякаш пак е 2008 г. - Първанов и Овчаров управляват енергетиката, а Бареков води сутрешно предаване

Имам възприятието, че отново живеем в 2008 година Първанов и Овчаров ръководят енергетиката, а Бареков води утринно предаване.

Това съобщи някогашният министър на енергетиката Трайчо Трайков пред Би Ти Ви. Повод за коментара му стана концепцията за обновяване на плана АЕЦ " Белене ", който беше разгласен като корупционен от първия кабинет на Бойко Борисов, а по-късно беше подложен мораториум за градежа на атомната централа. Преди дни пък се разбра, че евродепутатът Николай Бареков ще води утринно предаване по телевизия " Евроком ".

Трайков сподели още, че АЕЦ " Белене " ще се срути под личната си неплатежоспособност. По думите му цялата истина щяла да лъсне, когато стартират същинските договаряния с евентуалните вложители.

" Никой вложител няма да пристигна да строи без експлицитна или завоалирана поддръжка от страната. Не мога да се сетя за нито един подобен вложител ", добави той.

Според него около всички милиарди, които ще се харчат по плана, " ще хвърчат и огромни комисиони ". " Политическият хайлайф ще стане подвластен финансово от една не прекомерно демократична страна ", добави Трайков.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Преговорите за АЕЦ "Белене " (177)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР