Имам чувството, че някои хора искат България да е като

...
Имам чувството, че някои хора искат България да е като
Коментари Харесай

Юрист: Призивите на Радев за мир приличат на тези от състезанията за красота на мис Вселена - кухи фрази

Имам възприятието, че някои хора желаят България да е като Молдова, Армения или Грузия. Ние не сме такива страни и би трябвало да бягаме надалеч от сходна вероятност. Последната година обаче се тласкахме тъкмо в противоположна посока на това, което желаеме и би трябвало да бъдем. И една от главните цели на новото държавно управление бе точно това - да покажем ясно нашата геополитическа ориентировка. Така че визитата на президента Зеленски е доста прекрасен знак за България. 

Това разяснява пред Нова тв юристът Александър Шпатов.

И в действителност против кухите изречения на Румен Радев Зеленски, въпреки и да не беше доста добър превода, доста елементарно ги обори с действителни причини. И  тези апели за мир като на съревнование за хубост на мис Вселена, не са съществени. Ако човек има положителни анализатори и мисли трезво, несъмнено, разяснява той.

Изказването на Песков, заканите му - еми чудят се по какъв начин да реагират на това посещаване у нас. Обикновено думите на Песков не значат нищо, добави юристът. 



С държанието си през днешния ден Радев се пробва да покаже, че нещата освен в черно и бяло. Той неколкократно сподели " спор ", само че най-после се съгласи, че става дума за война. Сега ще е забавно какво ще се договорят държавните управления на двете страни, разяснява политологът Атанас Радев. 

Питам се дали това посещаване не е търсене на помощ и поддръжка за осъществяване на сериозна атака, тъй като се изисква помощ и запас, които би трябвало да се заявяват, добави той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР