Имам чувството, че г-жа Манолова вече е готова да оглави

...
Имам чувството, че г-жа Манолова вече е готова да оглави
Коментари Харесай

Фандъкова: Манолова е готова да оглави и протест срещу себе си за повече гласове в неделя


Имам възприятието, че госпожа Манолова към този момент е подготвена да оглави митинг против самата себе си, единствено и единствено да получи повече гласове в неделя. Така кметът на София и претендент за нов мандат Йорданка Фандъкова (ГЕРБ) разяснява пред бТВ позицията на съперника си Мая Манолова, която в сряда съобщи, че поддържа митингите против избора на Иван Гешев за основен прокурор.

Фандъкова и Манолова ще се изправят една против друга на балотажа за кметското място в София в неделя, а в последните дни си разменят по-остри словесни нападки през медиите.

Кандидатът на ГЕРБ окачестви поддръжката на Манолова за протестиращите против Гешев " двуличие " и видя в нея " потребление на митингите ". " Защо не изрази позиция на 24 октомври, когато беше изборът за основен прокурор, а през вчерашния ден ", попита Фандъкова.

Тя добави, че има своя персонална гражданска позиция за избирането на Иван Гешев за основен прокурор, само че не счита за почтено към " хората, които излизат и стачкуват от месеци, да излезеш с позиция два дни преди изборите, когато си претендент ". Освен това " като кмет " вярвала в независимостта на управляващите и не счита да се прави " на воин три дни преди изборите ".

За ромските гласове
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР