Имам честта и удоволствието да ви поздравя с откриването на

...
Имам честта и удоволствието да ви поздравя с откриването на
Коментари Харесай

ВУСИ откри новата учебна година за 15-и пореден път

Имам достойнството и удоволствието да ви поздравя с откриването на академичната 2018/2019 година. Приветствам ви с добре пристигнали и за верния избор да учите във Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система, сподели при откриването на образователната година ректорът на вуза проф. д.п.н. Георги Манолов. В словото си той акцентира, че за 15 години от своето битие ВУСИ се утвърди измежду най-динамично разрастващите се в България.

„ Имаме цялостен набор от отлични акредитационни оценки от Националната организация за оценяване и акредитация. Те ни подредиха измежду топ университетите в страната и са гаранция, че образователната, научноизследователската и художественотворческата активност дават отговор напълно на нормативните условия “, сподели проф. Манолов.

Ректорът на ВУСИ добави, че сполучливо са упълномощени и две докторски стратегии от сферата на националната сигурност - „ Антитероризъм “ и „ Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред “. С тези триумфи Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система продължава възходящата си наклонност за развиване, утвърждавайки се измежду водещите университети в България, предлагащи чудесно образование.

„ Нашите студенти получават качествено обучение на европейско равнище, а ВУСИ е мястото, където всеки може да открие своята персонална причина и мотивация да търси знанието “, добави проф. Манолов. Приветствие към препълнената публика насочи и зам.-ректорът на вуза доцент доктор Валентина Алексиева.

„ Започвате нов стадий в живота си, прекрачвайки храма на академизма и духовността, който ще ви води в един необхватен свят. Гребете с цялостни шепи от научното познание и покорявайте нови хоризонти “, прикани доцент Алексиева.

От името на първокурсниците послание направи Михаела Нейчева. Тя изрази убеденост, че напъните на управлението, ориентирани към развиването на ВУСИ, ще не престават да дават единствено позитивни резултати и ще бъдат от неизменима изгода за всички студенти.

След края на тържествената гала всички си пожелаха Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система да резервира лидерската си позиция, да продължава да дава качествено обучение и да основава висококвалифицирани експерти, които безпроблемно да се осъществят на конкурентния пазар на труда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР