Имам актуално предложение: “ да се прекръсти на “ заедно

...
Имам актуално предложение: “ да се прекръсти на “ заедно
Коментари Харесай

Слави Трифонов предлага: "Продължаваме промяната" да стане "Продължаваме промяната заедно с мафията"


" Имам настоящо предложение: “ ” да се прекръсти на “ дружно с мафията ” ", написа водачът на " " във " Facebook " във връзка идната среща сред Политическа партия и -СДС.

" Гледах на, в което той обясняваше аргументите за единодушието на “ ” да създадат среща с идната седмица. Среща, на която да разискват опцията за сформиране на държавно управление. Гледах го по какъв начин се изяснява, по какъв начин се гъне, по какъв начин се върти и по какъв начин се пробва да отговори на въпроса “Защо? ”. Защо след всички тежки думи, които изговориха той, и другите от “ ” - за кражбите на, за корупцията на, за модела “ ”, който би трябвало да бъде изкоренен, за закононарушенията на, за отвращението към - за какво те, от “ ”, в този момент ще се срещат с? ", добави Трифонов.



И продължи: " Та нали са отговорни за положението на страната, та нали самите те се споделят “ ”, тъй като желаят да трансформират наследството на? Те нали по тази причина се споделят “Промяната ” - тъй като са злото, те са положителното ".

" И най-важното - нали арестува? Казвам, че го арестува, тъй като той по този начин ми написа в известие: “Аз арестувах. ” И след всичко това, този човек сподели, че ще отиде на среща с. Като в това време сподели, че спазвал предизборните си обещания ", добави водачът на Има Такъв Народ.

Той акцентира, че в предизборните си обещания Политическа партия са твърди, че ще преборят мафията. " Но в този момент обаче ще седнат на една маса с мафията като равни с равни. Значи, към този момент мафията не се арестува и вкарва в пандиза, а с нея се договаря - “за политики ” ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР