Имало ли е екшън на базата на Ботев (Пловдив) в

...
Имало ли е екшън на базата на Ботев (Пловдив) в
Коментари Харесай

Имало ли е екшън в Коматево - версията на Калоян Иванов и тази на Николай Жейнов

Имало ли е екшън въз основата на Ботев (Пловдив) в Коматево? По-рано денем Венцеслав Стефанов съобщи, че на среща сред футболния сътрудник Николай Жейнов и представители на гения на " канарчетата " Никола Илиев се стигнало до кряскане на полиция. Sportal.bg се свърза с мениджъра на играча Калоян Иванов, с цел да го пита дали може да удостовери думите на Стефанов. След това дадохме думата и на Жейнов, който изложи своята версия за случилото се.

Калоян Иванов:

" Има такова нещо, само че не беше в офиса на Жейнов. Имаше хора, които бяха с него. Той твърдеше, че не ги познава, само че се виждаше, че хората не са там инцидентно. Надали един подобен човек, занимаващ се с такава активност, би се движил с шест индивида, които не наподобяват като мен и вас физически. Дали е имало полиция? Да, аз трябваше да викна полиция, с цел да се усещам малко по-сигурен, с цел да изляза спокоен от мястото. Бяхме в Пловдив, срещата беше с Ботев (Пловдив), говорихме си за Никола Илиев. Пристигна Жейнов, не съм знаел изобщо, че той ще участва на срещата. Дойде натрапен с хора, с които не се движи по принцип той. Не съм го виждал с защита, по какъв начин да ги нарека тези хора. Бяха към шест индивида, бяха спрели тъкмо зад моята кола. Аз ги видях, малко отвън базата. Трябваше да извикам полиция, с цел да мога да изляза малко по-спокоен. Бяха всички шефове от Ботев, имахме среща. Жейнов пристигна с оферта, която аз към този момент му бях отказал един път - оферта от Ювентус. Бях му споделил по телефона неколкократно, че отхвърлям тази оферта. Минавайки една седмица, той идва без да знам. Оттогава не сме се чували или виждали с него. Това се случи няколко дни преди на 7 юни да заминем за Италия. Изчаквахме играчът да навърши 16 години, с цел да заминем. Такъв е законът. Това става няколко дни преди 6 юни. Явно той се е надявал, че ще приема офертата на Ювентус, като той я показа, не знам. Явно господин Стефанов има информацията, прав е, да. Дали съм се почувствал нерешителен за здравето ми? Да, почувствах се, по този начин е. Затова извиках и полиция. Като има шест индивида, спрели зад твоята кола и стоят. Питах Жейнов на кого са тия хора, той сподели, че не ги познава, само че в случай че изляза с него, нямало никой да ми направи нищо. Значи той си опонира непрекъснато и се издава. А тези хора пристигнаха и с него, тъй че очевидно имат нещо общо. "

Николай Жейнов:

" Ръководството на Ботев ме предложения на срещата, която направихме сред мен, Жоро Самуилов, Ангел Палийски, Асен Караславов, сътрудника на футболиста, футболиста и Пламен Пейчев. На тази среща ние бяхме като хората, които занесоха оферта за 1 400 000 евро за въпросния футболист. Поради желанието на сътрудника да не одобряват офертата на Ювентус, а да предпочетат офертата на Интер, Ботев загуби 900 000 евро. Дали е имало екшън? Не съм участвал на никакъв екшън. Напротив, два пъти вършиха отмора, излизаха на открито да пушат, по-късно се здрависахме и си пожелахме " живот и здраве " и всеки си отпътува поживо-поздраво. С всички сме разговаряли безусловно обикновено, това е. Никаква кола с шест индивида не съм видял. Пред бариерата извън непрекъснато стопират коли. Паркирах си моята кола в комплекса. Хубаво е да се спре с хулите и някой да дава отговор за думите си. В тази обстановка аз бях индивидът, който имаше по-добра оферта. От Ювентус, с която бяхме срещнали управлението на Ботев, които ни поканиха на тази среща. Търсете управлението на Ботев и ги питайте. Може ли аз да се самопоканя и да вляза? Аз хвърча на чердже, чета, а другите всички са почтени душици. Повтарям, на тази среща бяхме аз, Пламен, Палийски, Караславов, Калоян, Самуилов и футболистът. Ако не съм поканен, по какъв начин съм влезнал?! Прескочил съм оградата ли? Паркирах си колата вътре, до колата на Калоян, и влязох. След това пожелахме триумф на футболиста и на него и си заминахме. За мен един човек има някакъв проблем. От началото на предходната седмица не бяха Бруно Акрапович, Наско Сираков, аз… Тези хора би трябвало по някакъв метод да дават отговор за думите си. Не се срамя от нищо, което съм направил. Няма да остана на никой задължен, ще си диря правата по всевъзможен метод. На такива пенкилери, които схващат от свирки до совалки, би трябвало да се държи сметка. " Снимка: botevplovdiv.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР