Имало едно време в Холивуд - последната кинорожба на Куентин

...
Имало едно време в Холивуд - последната кинорожба на Куентин
Коментари Харесай

Тарантино води Имало едно време в Холивуд в имението на Хю Хефнър

Имало едно време в Холивуд - последната кинорожба на Куентин Тарантино, която събира пред камерата Брад Пит и Леонардо ди Каприо, ще покаже на огромния екран фрагменти от фамозното Плейбой имение на Хю Хефнър.

Проширният дом, ситуиран в Холмби Хилс, се трансформира в снимачна площадка за идното заглавие в продължение на три дни. Кои подиуми са осъществени там обаче към момента не е ясно.

До щракването на клапата на Имало едно време в Холивуд в постройката, която Хефнър продаде за 100 милиона $ през 2016 година, се стигнало след диалог сред режисьора и новия притежател Дарън Метрополус.

„ След като Куентин се свърза с мен и съумях да се срещна в по-голям подробност с продукцията, бях сигурен, че колаборацията ни ще се увенчае с триумф “, изяснява пред The Hollywood Reporter Метрополус.

Филмът споделя история, която се случва в Холивуд през 1969 година, в разгара на хипи придвижването. Главните герои са Рик Далтън (Ди Каприо), някогашна звезда от телевизионни уестърн сериали, и неговият дълготраен дубльор и каскадьор Клиф Бут (Брад Пит). Те се пробват да намерят още веднъж пътя към триумфа.

Плановете им обаче се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със ориста на съседката на Рик - Шарън Тейт (Марго Роби), брачна половинка на Роман Полански. Шарън е убита през 1969 година в Калифорния от комуната Семейство Менсън - почитатели на серийния палач Чарлз Менсън.

Тейт е бременна по време на нападението и дружно с още четирима души, нейни посетители, са заклани в дома, който тя споделя с Полански, до момента в който той е отвън страната.

Сред звездите, които ще разпознаем в лентата са още Ал Пачино (в ролята на сътрудника на Далтън), Тимъти Олифант, Деймиън Люис, Люк Пери, Емил Хърш, Джей Себринг, Дакота Фанинг, Клифтън Колинс, Кийт Джеферсън и Никълъс Хамънд. Във кино лентата трябваше да взе участие и Бърт Рейнолдс, който обаче към момента не бил снимал подиуми от плана преди кончината си предходната седмица.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР