Имало едно време в Холивуд на Куентин Тарантино e големият

...
Имало едно време в Холивуд на Куентин Тарантино e големият
Коментари Харесай

Имало едно време в Холивуд и ”1917” са големите победители на наградите ”Златен глобус”

" Имало едно време в Холивуд " на Куентин Тарантино e огромният победител на премиите ”Златен глобус”. Лентата за златната епоха на холивудското кино с присъединяване на Брад Пит и Леонардо ди Каприо завоюва Златен глобус в категорията за най-хубава комедия или мюзикъл. Той бе отличен в още две категории - за най-хубав сюжет и за най-хубав поддържащ артист - Брад Пит.

Другите две съществени награди – за най-хубава драма и най-хубав режисьор, отидоха при Сам Мендес за кино лентата му ”1 917” , който споделя за Първата международна война.

Хоакин Финикс завоюва Златен глобус за най-хубава мъжка роля в трагичен филм за породилия доста дискусия персонаж на Жокера от кино лентата " Жокера ". За ролята Финикс има и номинация на Гилдията на американските артисти.



Актрисата Рене Зелъуегър получи Златен глобус в категорията за най-хубава актриса в трагичен филм за превъплъщението си в облика на кинодивата Джуди Гарланд в биографичната драма " Джуди ". За ролята тя има номинация на Гилдията на американските артисти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР