"Имало едно време в Холивуд", както и другите филми на

...
"Имало едно време в Холивуд", както и другите филми на
Коментари Харесай

Брад Пит има ново младо гадже, което е копие на ... СНИМКИ

"Имало едно време в Холивуд ", както и другите филми на Куентин Тарантино, имаше резултат на бомба със закъснител, а и бе с най-хубавия старт измежду лентите на режисьора. Новата му творба обаче към този момент съумя да си завоюва обвинявания в расизъм и неуважения.
В най-големия интернет запас за филми - IMDb, "Имало едно време в Холивуд " е с оценка от 8.2 бала. За страдание, надалеч не се е харесала на всички, въпреки всичко в него липсва типичното за Тарантино принуждение, както и присъщото на режисьора духовитост.


Но мотиви за нова и нова информация обаче лентата генерира с поразителна скорост. През миналите дни се появи информация, че Брад Пит се е срещнал на снимачната площадка с новата си обич.



Става дума за американската актриса с панамски корени Саманта Робинсън. Във кино лентата на Тарантино тя извършва ролята на наследницата на империя за кафе Абигейл Фолджър.







Малък спойлер и значимо конкретизиране - Саманта и Брад нямат нито една обща сцена във кино лентата. А връзките им са почнали напълно инцидентно.



Запознат източник е уверен, че връзките им почнали, тъй като Робинсън доста приличала на предходната възлюбена на Пит - Джоли. Най-малкото те са един вид дами.



"Притеглянето им един към различен е несъмнено... Тя несъмнено наподобява на Анджи, а това е неговият типаж. Те се любуват на компанията си и прекарват доста време дружно ", твърди източникът.



Също се твърди, че двойката към този момент неведнъж се е срещала скрито. Цялата снимачна група с интерес е следила за развоя на този сюжет.



Но, все пак, вероятността за това, че слуховете са неистина, е голяма. Някои издания даже се свързаха с представителите на Пит, които изрично са отрекли любовната връзка.





Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР